Häxans trädgård – Läkeväxter förr och nu

248.00kr

Ta hjälp av uråldrig läkekonst och växter. I boken Häxans trädgård – Läkeväxter förr och nu av Hella Nathorst-Böös kan du läsa om läkeörternas helande magi.
Häxans trädgård är en uppslagsbok om femtio av våra vanligaste läkeörter, där du inte bara får information om deras helande egenskaper, men även om hur du kan använda dem i bland annat matlagning och hudvård. Du får även en inblick i vad örterna hade för betydelse i uråldriga ceremonier och magier.

Detta är en kunskap som läkekunniga och kloka kvinnor har burit med sig i årtusenden, men som på 1600-talet blev klassad som svartkonst – kvinnorna blev kallade för häxor och ansågs arbeta med djävulen och brändes därför på bål.

Få inspiration till var du kan hitta dessa örter, eller hur du odlar dem själv – oavsett om det är i ett stort trädgårdsland eller i en kruka på balkongen. Boken innehåller fina foton som gör att du lätt kan hitta det du letar efter när du är ute i naturen.

Är du intresserad i naturlig medicin, hudvård och gammeldags magi, så är ”Häxans trädgård – Läkeväxter förr och nu” boken för dig.

Slut i lager

Artikelnr: ISBN-13: 9789187371844 Kategori: