Odla grönsaker och kryddörter

229.00kr

Det finns många förtjänster med att odla sina egna grönsaker. Billig mat som är tillgänglig året runt ligger högt på mångas önskelista. Och det lönar sig förvånansvärt bra att odla egna grönsaker och i synnerhet kryddväxter. En påse sallatsfrön gödslad med egenhändigt tillverkad kompost ger många goda sommarsallader till ett mycket lågt pris. Däremot stiger naturligtvis kostnaden snabbt om man dessutom köper nät, fiberduk och medel mot sniglar.

Att odla själv ger massor av motivation, glädje och tillfredsställelse. Den fysiska insatsen vid grönsaksodling är visserligen störst på sommaren, men även under vinterhalvåret finns det mycket att förbereda inför den kommande växtsäsongen. I den här boken får du veta hur du minimerar dina kostnader och du hittar också mängder av tips som hjälper dig att fördela arbetet över året.

Att hålla till utomhus och syssla med växter skänker glädje åt många människor. Och även om du har en pytteliten tomt eller kanske bara en vanlig balkong finns det mycket du kan göra som kommer att förbättra din mathållning och livsstil.

Ur innehållet: • Tips och råd om trädgårdsplanering, val av redskap, jordbearbetning, sådd och plantering samt växtskydd • En omfattande uppslagsdel med odlingsråd anpassade för svenska förhållanden för över 250 grönsaker och kryddörter

I lager

Artikelnr: ISBN-13: 9789174242287 Kategori: