Groddning1. Lägg 1 – 2 msk frö i en groddbox och sätt på gallret. 2. Skölj fröna flera gånger med vatten och sila försiktigt genom gallret. 3. Blötlägg fröna i 1 – 12 timmar beroende på deras storlek. Ju större frön desto längre tid.4. Häll bort vattnet och skölj återigen fröna. 5. Placera boxen mörkt i 2 – 3 dygn, ställ den sedan ljust. 6. Skölj groddarna 2 – 3 gånger per dag.
Primo Vitamino ‘Rädisa ‘Organic ‘Nelson Garden
32.00kr
En krispig grodd som har en frisk och mild nötsmak. Passar utmärkt på smörgås och i sallader. Kan även kokas i lättsaltat vatten ca 1 minut och därefter användas i soppor, grytor och wokade rätter. Grodda på varm plats, 20 – 25°C. Groddarna är färdiga efter 4 – 6 dagar.
I lager