"Plantera en gräsmatta enkelt, ekonomiskt och miljövänligt med Turfquick's patenterade, innovativa och 100% biologiskt nedbrytbara komponenter."

TURFquick är ett biologiskt nedbrytbar textil. Den är försedd med frön och gödningsmedel som möjliggör en snabb tillväxt för vegetationen samtidigt som den förhindrar erosion av den underliggande marken.

Gjord av cellulosafibrer som bryts ner biologiskt över en period på 6-9 veckor. TurfQUICK är en naturprodukt och efterlämnar inga syntetiska ämnen. Dess kompakta interna struktur försäkrar att frön och gödningsmedel fördelas jämnt och inte skiftar under transport, hantering och installation.

Miljövänlig

Tillverkad med cellulosafibrer som är helt naturlig och nedbrytbar. 6-9 veckor efter det att den har rullats ut, sönderdelas den i gödselmedel till marken.

Mindre vattning

Cellulosa fibern absorberar vattnet och håller upp till tio gånger mer fukt än jord, vilket leder till 30-60% mindre vattenanvändning och fröna får en optimal miljö att växa in.

Snabb Installation

Två personer kan rulla ut 500 m2 av TURFquick på cirka 6 timmar och med en lutning på cirka 24-25 grader.

Enkel transport

Väger endast ca 128g/m2 så du kan transportera stora mängder enkelt. Ca 40,000 m2 i en lastbil eller 1,000 m2 i en godsbil.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.